Imagini evenimente si comunicate de presa

Ref: “Importanța agriculturii ecologice în România, Moldova și Ucraina pentru  agricultura ecologică (organică) europeană și globală”_3 iunie 2017, Tulcea

În data de 3 iunie 2017, s-a desfășurat la Tulcea Simpozionul International “Importanța agriculturii ecologice în România, Moldova și Ucraina pentru  agricultura ecologică (organică) europeană și globală”.

În cadrul simpozionului au fost abordate temele:

- Situaţia  agriculturii ecologice în regiune

- Situaţia de facto a producţiei ecologice

Citește mai departe...

Ref:  Workshop  „Oportunități de dezvoltare a afacerilor prin intermediul sistemului informațional  geografic (GIS)”_26 mai 2017

Vineri, 26 Mai 2017, USH Pro Business, în calitate de coorganizator al SIMPOZIONULUI INTERNAȚIONAL DE GEOGRAFIE “Landscapes: Perception, Knowledge, Awareness and Action”® București - Slănic Moldova, 26-28 Mai, 2017, a organizat workshopul “OPORTUNITĂȚI DE DEZVOLTARE A AFACERILOR PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI INFORMAȚIONAL GEOGRAFIC (GIS)”.

Evenimentul  s-a bucurat de o audiență semnificativă, la workshop participând reprezentanți din mediul academic, mediul de afaceri, din domenii variate și transversale precum geografie, GIS, cartografie, geodezie, proiectare, IT.

Citește mai departe...

Ref: Vizita delegație China – Proiect ”One Belt, One Road”_23 mai 2017

În zilele de 22 și 23 mai 2017, USH Pro Business a organizat vizita în România, a delegației Institutului de Cercetări Financiare al Centrului de Cercetare al Dezvoltării din cadrul Consiliului de Stat Chinez, delegație condusă de doamna Zhang Liping, Director Adjunct în cadrul institutului.

În cadrul acestei vizite s-a organizat masa rotunda ”ONE BELT, ONE ROAD –NEW OPPORTUNITIES FOR THE SINO – ROMANIAN RELATIONS”, cu participarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Finanțelor Publice precum și Institutul de Economie Mondială. De asemenea, la eveniment au participat studenți și cadre didactice ale Universității Spiru Haret și reprezentanți ai Camerei de Comerț Bilaterală România-China.

Citește mai departe...

Ref: Lansare USH Pro Business Brașov

Luni, 22 mai 2017, în cadrul evenimentului “DRUMUL SPRE FINANŢAREA AFACERILOR INOVATIVE ÎN REGIUNEA CENTRU”,  USH Pro Business a deschis un nou punct de lucru teritorial “USH Pro Business – Brașovla sediul Universității Spiru Haret din Brașov.

Lansarea acestui punct de lucru s-a bucurat de o audiență semnificativă (100 persoane), la eveniment participând reprezentanți de seamă ai autorităților publice locale (Tóásó Imelda – Vicepreședinte Consiliul Județean Brașov, Pascu Mihai – Director Serviciul Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Brașov, Attila Szekely – Șef department – Centrul de Consultanță al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cristian Puie – Reprezentant ADR Centru, Expert program POR 2014-2020, Dragoș David – Directorul Agenției Metropolitane Brașov), reprezentanți ai mediului de afaceri (Ionuț Țața – Președintele Clusterului pentru Inovare și Tehnologie – ALT Brașov),  profesori univeritari, cercetători, studenți și absolvenți ai Universității Spiru Haret.

Citește mai departe...

Ref: Lansare USH Pro Business Câmpulung

Miercuri, 17 mai 2017, în cadrul evenimentului DRUMUL SPRE FINANŢAREA AFACERILOR INOVATIVE ÎN REGIUNEA SUD MUNTENIA,  Centrul antreprenorial USH Pro Business a deschis  primul punct de lucru teritorial “USH Pro Business - Câmpulungla sediul Facultății de Ştiinţe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret, Câmpulung Muscel.

Scopul acestui demers este de a dezvolta o rețea  de sprijin a companiilor din Regiunea Sud Muntenia pentru identificarea soluțiilor de susținere a competitivității, prin crearea de comunități de practică locale, de cercetare, inovare precum și dezvoltarea unor strategii de inovare și internaționalizare.

Citește mai departe...

            Ref:  Întâlnirea clusterului Bio Tech Valea Prahovei / 12 Mai 2017

USH Pro Business a organizat vineri, 12 mai 2017, în colaborare cu firma Heveco, întâlnirea clusterului Bio Tech Valea Prahovei, constituit în anul 2015.

În cadrul întalnirii, au participat alături de USH Pro Business atât firme reprezentative din zonă (Heveco, Sanconfind), precum și următoarele entități: Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, Facultatea de Urbanistică București și Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment „MEGA-TRENDURILE TEHNOLOGICE ȘI VIITORUL AFACERILOR”

         25 aprilie  2017

În data de 25 aprilie 2017, centrul USH Pro Business a organizat un workshop pe tema „Mega-trendurile tehnologice și viitorul afacerilor”.

În cadrul evenimentului participanții au putut obține informații valoroase privind modul cum evoluțiile tehnologice moderne le vor afecta afacerile, dezbătându-se în special acele mega-tendințe legate de internetul lucrurilor și tehnologiile smart, biotehnologii, sectorul energetic, digitalizarea și personalizarea producției, inteligența artificială, robotica sa.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment „DRUMUL SPRE SUCCES ÎN AGRICULTURĂ ȘI PRODUCȚIA ALIMENTARĂ” / 24 aprilie  2017

In data de 24 aprilie 2017, centrul USH Pro Business a organizat un workshop pe tema „Drumul spre succes în agricultură și producția alimentară”.

La eveniment au participat firme reprezentative din industria agricolă, reprezentanți ai asociațiilor interesate în dezvoltare regionala, mediului universitar precum și presa de specialitate.

Citește mai departe...

 

Ref:     USH Pro Business anunța deschiderea unui punct de lucru la Câmpulung, în cadrul evenimentului bianual desfăşurat la Facultatea de Știinţe Economice din Câmpulung Muscel_29 martie 2017

Cu ocazia participării la evenimentul bianual desfășurat la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung, USH Pro Business a anunțat deschiderea unui punct de lucru la Câmpulung, ocazie cu care centrul a prezentat reprezentanţilor mediului de afaceri din Regiunea Sud –Muntenia, activitatea şi oferta de servicii, în vederea dezvoltării de colaborări precum şi oportunităţi de dezvoltare antreprenorială pentru studenţii facultăţii. Împreună cu structurile universitare, cadre didactice, studenţi, masteranzi, centrul USH Pro Business dorește să dezvolte activităţi de cercetare, training, informare şi promovare.

Citește mai departe...

Ref:  Evenimente USH Pro Business 23 si 24 februarie 2017

           

Luna februarie s-a incheiat prin 2 evenimente ce au tratat subiecte extreme de actuale, evenimente organizate de centrul USH Pro Business atat in data de 23 februarie 2017 si denumit generic “Cum creezi valoare prin achizitii si fuziuni? Demistificarea vanzarilor de companii” precum si in data de 24 februarie 2017 respectiv “Leadership & Branding . Gandeste ca un Lider! Actioneaza ca un Brand!”

Citește mai departe...