Imagini evenimente si comunicate de presa

 

Ref:     USH Pro Business anunța deschiderea unui punct de lucru la Câmpulung, în cadrul evenimentului bianual desfăşurat la Facultatea de Știinţe Economice din Câmpulung Muscel_29 martie 2017

Cu ocazia participării la evenimentul bianual desfășurat la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung, USH Pro Business a anunțat deschiderea unui punct de lucru la Câmpulung, ocazie cu care centrul a prezentat reprezentanţilor mediului de afaceri din Regiunea Sud –Muntenia, activitatea şi oferta de servicii, în vederea dezvoltării de colaborări precum şi oportunităţi de dezvoltare antreprenorială pentru studenţii facultăţii. Împreună cu structurile universitare, cadre didactice, studenţi, masteranzi, centrul USH Pro Business dorește să dezvolte activităţi de cercetare, training, informare şi promovare.

Citește mai departe...

Ref:  Evenimente USH Pro Business 23 si 24 februarie 2017

           

Luna februarie s-a incheiat prin 2 evenimente ce au tratat subiecte extreme de actuale, evenimente organizate de centrul USH Pro Business atat in data de 23 februarie 2017 si denumit generic “Cum creezi valoare prin achizitii si fuziuni? Demistificarea vanzarilor de companii” precum si in data de 24 februarie 2017 respectiv “Leadership & Branding . Gandeste ca un Lider! Actioneaza ca un Brand!”

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment „USH Pro Business activ in plan international in promovarea parteneriatului universitate-mediu de afaceri” / 17 februarie  2017

            In perioada 15-17 februarie 2017 USH Pro Business a reprezentat Universitatea Spiru Haret la Conferinta Interactiunii Universitate-Industrie (The University-Industry Engagement Conference), organizata la Adelaide/Australia de catre reteaua mondiala UIIN (University Industry Interaction Network) a universitatilor antreprenoriale sau angajate antreprenorial.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment „SOLUTII DE ACCESARE DE FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-uri – Apel de proiecte POR, PNDR, FEADR & SUERD” / 9 februarie  2017

In continurea initiativelor USH Pro Business de prezentare a solutiilor de accesare de fonduri europene pentru IMM-uri, la data de 9 februarie 2017 s-a organizat un eveniment dedicat acestei teme.

Participantii au putut beneficia de expertiza centrului in urmatoarele tipuri de finantari:

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment „BENEFICIILE TRANSFERULUI DE CUNOSTINTE DIN MEDIUL ACADEMIC UNIVERSITAR PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII” / 7 Februarie  2017

In data de 7 februarie 2017, centrul USH Pro Business a organizat o intalnire cu mediul de afaceri pe tema transferului de cunostinte si interactiunea universitate-mediul de afaceri.

La dezbatere au participat firme si structuri asociative ale mediului de afaceri, clustere din IT&C, mobila, industria textila, servicii creative sa.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment ROLUL MENTORATULUI IN DEZVOLTAREA TINEREI GENERATII SI   SUSTENABILITATEA  ECONOMICO-SOCIALA /  24 -25 IANUARIE  2017

      In continuarea actiunii privind „Rolul mentoratului in dezvoltarea tinerei generatii si sustenabilitatea economico-sociala”, eveniment ce a avut loc in data de 23 ianuarie 2017, USH Pro Business a organizat un eveniment similar, in data de 24 ianuarie 2017, la sediul USH din Brasov.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment ROLUL MENTORATULUI IN DEZVOLTAREA TINEREI GENERATII SI   SUSTENABILITATEA  ECONOMICO-SOCIALA /  23 IANUARIE  2017

            Practica mentoratului e putin cunoscuta si aplicata in Romania, fapt care priveaza societatea de o resursa importanta de dezvoltare desi, nu presupune costuri.

            Pentru a veni in intampinarea aplicarii unor astfel de solutii, USH Pro Business a organizat astazi, 23 ianuarie 2017, un eveniment destinat tinerei generatii, eveniment in cadrul  caruia a fost prezentata experienta israeliana de mentorat universitar prin programul international Perach, program care a fost prezentat de dl Amos Carmeli, Presedinte Perach International.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment OPORTUNITATI DE EXPORT IN SECTORUL ENERGETIC IN INDONEZIA SI REGIUNEA ASEAN

         7 Decembrie 2016

 

 

 

            Exportul de echipamente la cheie pe pietele asiatice este o mare provocare pentru Romania, exportatorii romani pierzand, in ultimii 20 de ani, contactele cu pietele exterioare si know-how-ul necesar.

Citește mai departe...

 

Ref:  Eveniment FINANTAREA INOVARII IN DOMENIUL AGROALIMENTAR FOLOSIND TEHNOLOGIA  INFORMATIEI

         28 Noiembrie 2016

 

 

 

            Industria agroalimentara si tehnologia informatiei sunt doua atuuri ale economiei romanesti. Pentru a le aduce mai aproape pe taramul inovatiei USH Pro Business a organizat in data de 28 noiembrie 2016, un eveniment unic, dedicat finantarii inovarii in industria agroalimentara.

Citește mai departe...

Ref:  Eveniment Seminar “PRIMUL MEU BUSINESS PLAN”

         - Program  “USH Pro ANTREPRENORIAT” –

          EVENIMENT CU IMPACT ANTREPRENORIAL, DEDICAT STUDENTILOR

         8 Noiembrie 2016

 

 

La data de 8 noiembrie 2016, a continuat seria de evenimente organizate de USH Pro Business dedicate dezvoltarii antreprenoriale, cu 2 momente semnificative:

Citește mai departe...