Joint Business Support

Conceptul de Joint Business Support raspunde nevoii ca Universitatea "Spiru Haret" prin USH Pro Business sa devina sustinator activ al mediului de afaceri. Raspundem astfel unei provocari, aceea de a ne transforma in furnizori de servicii dimensionate pe nevoile firmelor. 

Mai mult, ideea de Joint Business Support s-a nascut din convingerea ca parteneriatul pe termen lung este optiunea noastra in a face ca lucrurile sa se intample impreuna. 

O forma sigura a acestui parteneriat este Consiliul de Export unde USH Pro Business a devenit un partener de incredere si locul de desfasurare a unor activitati ale acestuia.

In sectiunea „Parteneriat cu Consiliul de Export” veti gasi mai multe detalii asupra acestui aspect.

A face lucrurile impreuna presupune sa ne implicam in a acompania firmele pe pietele internationale. Sectiunea „Meet the markets” fixeaza deja experienta noastra in a aduce pietele mai aproape de cei ce doresc sa le inteleaga si sa le cucereasca.

Be our partner !

Consiliul de Export este o structura organizatorica la nivel national, cu caracter public-privat, fara personalitate juridica, funcţionează pe lângă Ministerul Economiei şi are ca obiectiv armonizarea strategiilor sectoriale, intersectoriale si regionale cu Strategia Naţională  de Export, precum si stabilirea obiectivelor si prioritarilor in domeniul exportului. 

Membrii Consiliului de Export sunt reprezentanti ai institutiilor publice, structurilor patronale si profesionale cu atributii si activitati in domeniul exportului. 

USH Pro Business a fost gazda a doua intalniri ale Consiliului de Export in baza unui parteneriat realizat cu structurile asociative private membre fondatoare ale acestuia (anexam scurte prezentari ale acestor evenimente)

Urmare acestui parteneriat, USH Pro Business este sediul unor dezbateri si seminarii cu mediul privat privind in special aspectele de competitivitate externa ale firmelor romanesti.

Astfel USH Pro Business a creat in jurul Consiliului de Export partea privata , o adevarata retea de sustinere a exportului care se doreste un contributor activ la procesul de management al Strategiei Nationale de Export . 

Mai mult, USH Pro Business este un Centru de compententa sub aspectul Mangementului SNE , fapt pentru care ne puteti contacta in cazul in care suneti interesati in cunoasterea si formarea profesionala in acest domeniu.

Va invitam sa faceti parte din aceasta retea !

Sub genericul "Meet the markets" organizam evenimente pentru firme, clustere si asociatii interesate sa dezvolte afaceri pe pietele internationale.

In cadrul acestui gen de intalniri, ne concentram pe un numar limitat de firme cu potential de export si internationalizare, pe care le punem in legatura cu consultanti bine cotati pe piata, capabili sa ofere expertiza, acces pe piete dar si contacte utile la importatori, distribuitori sau alte canale de comercializare pe piete.

Acest gen de intalniri au loc periodic la sediul nostru si se desfasoara sub forma unei prezentari generale a serviciilor consultantului, urmate de discutii individuale de circa 30 min cu fiecare dintre participanti, in conditii de confidentialitate fata de restul participantilor. 

De regula, ne concentram per intalnire, la un numar restrans de domenii in functie de interesul manifestat Dvs.

 

Pentru detalii legate de evenimentele viitoare urmariti prima pagina a site-ului nostru

            Sub acest program ne propunem sa abordam teme care vizeaza dezvoltarea de noi piete sub impulsul strategiilor europene si global vizand sustenabilitatea, energiile regenerabile, standarde de calitate, specializari inteligente intre sectoare, etc.
 
            In cadrul acestui format vor fi invitati experti, consultanti si analisti care pot oferi opinii avizate asupra modului de dezvoltare al pietelor.